Asiantuntija teidän puolellanne – projektina tai aina tarvittaessa

Autamme yritystänne helpommin johdettavaksi ja kannattavammaksi. Tärkein tavoitteemme on tehdä itsemme tarpeettomaksi organisaatiossanne.

Projektijohtajuuspalvelut

Kassavirran seuranta

Paljonko yrityksenne kassassa on rahaa kolmen viikon päästä? Oikein rakennettu kassan seuranta voi ratkaista organisaation tulevaisuuden.

Tuotekustannusten hallinta

Tiedämme, mistä valmistavan teollisuuden tuotekustannukset koostuvat. Kun ongelmakohdat ovat selvillä, viemme tarvittavat muutokset läpi.

Kannattavuus kuntoon

Tiedättekö yrityksenne tuotannon kustannukset, tukifunktioiden kustannukset ja piilokustannukset? Avullamme saatte selkeän käsityksen kannattavuudesta sekä siitä, mihin rahaa kuluu ja mistä sitä tulee.

annitech-safe and secure service provider

Järjestelmäprojekti

Tuo pakollinen paha kaiken muun työn päälle – paitsi jos ulkoistatte projektipäällikön! Tunnemme järjestelmät ja niiden toimittajat, joten osaamme pitää tiukasti puoltanne koko projektin ajan.

Jatkuvat palvelut

annitech-safe and secure service provider

Ulkoistettu talouspäällikkö

Asiantuntijamme perehtyy yrityksenne lukuihin ja ohjaa talouttanne terveeksi ja kestäväksi. Saatte talousasiantuntijan hyödyt ilman rekrytoimisen sitovuutta.

annitech-safe and secure service provider

IT-päällikköpalvelut

Ratkaisut löytyvät, kun tuotanto ja järjestelmätoimittajat ymmärtävät toistensa kieltä. Tärkein osaamisemme on sanoittaa käytännön ongelmat ja tuottaa niihin tehokkaat ratkaisut.

annitech-safe and secure service provider

Johtoryhmätyöskentely

Liikkeenjohdon asiantuntijamme toimii kiinteänä osana yrityksenne johtoryhmää. Saatte neuvoa ja näkemystä kulloinkin pöydällä oleviin tilanteisiin.

annitech-safe and secure service provider

Neuvonantajapalvelut

Tunnemme valmistavan teollisuuden käytännöt ja lainalaisuudet. Asiantuntijamme tutustuu tuotantoonne perin pohjin, ja saatte tietää läpinäkyvästi ehdotettujen toimenpiteiden hyödyt ja riskit.

Asiakkaamme kertovat

”Tarvitsimme projektipäällikköä, joka saa projektit läpi. Tuntui, että Jarilla ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen oli merkittävästi vahvempaa kuin monilla muilla projektipäälliköillä. Asiat sujuivat jouhevasti, ja edettiin koko ajan suunnitellusti. Jari on myös sosiaalisesti taitava, diplomaattinen ja rakentava.”

Talousjohtaja Toni Vainikainen, Savon Voima Oyj

”Hyödynnämme kustannusseurantajärjestelmään Jarin tietotaitoa, ja käytännössä hän toimii meillä myös osa-aikaisena talouspäällikkönä. Hän auttaa meitä datan analysoinnissa, ja katsomme asioita yhdessä ihan tilinpäätöksistä lähtien.”

Kehitysjohtaja Jouni Lehtonen, SharpCell Oy

”ERP-projektissa oli ehdottomasti hyötyä siitä, että AnniTechilla on kokemusta meidän toimialastamme. Määrittely onnistui järkevästi, vaatimuksiamme ymmärrettiin ja näkemystä löytyi tehdä järjestelmä yhdessä oikein. Tämä mahdollisti sitten myöhemmin kaikenlaisia lisäarvoa tuottavia juttuja.”

Toimitusjohtaja Ilkka Joenaho, Suomivalimo Oy

Esimerkkejä töistämme

Esimerkkejä töistämme