Asiakkaamme kertovat

”Melkeinpä parempaa ei voisi toivoa. Jari on meille kuin pultattu operaatioiden kylkeen: hän on viikkopalavereissa mukana ja toimii tietyllä tavalla täysivaltaisena, omana työntekijänään. Luottamus toimii.”

Kehitysjohtaja Jouni Lehtonen, SharpCell Oy

”Näen ehdottomasti etuna, että AnniTechilta löytyy tietynlaista joustavuutta. Heillä on yrittäjälähtöinen asenne, ei olla ihan niin kuin virkamiehiä. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että ihmiset saa kiinni – tiukan paikan tullen vaikka virka-ajan ulkopuolellakin.”

Toimitusjohtaja Ilkka Joenaho, Suomivalimo Oy

”Tämä oli harvinaislaatuinen projekti, eipä ole aiemmin kohdalle osunut: se valmistui aikataulussa, saimme toimivan järjestelmän ja budjettikin alittui. Asiat sujuivat jouhevasti, ja edettiin koko ajan suunnitellusti.”

Talousjohtaja Toni Vainikainen, Savon Voima Oyj

”ERP-projektissa oli ehdottomasti hyötyä siitä, että AnniTechilla on kokemusta meidän toimialastamme. Määrittely onnistui järkevästi, vaatimuksiamme ymmärrettiin ja näkemystä löytyi tehdä järjestelmä yhdessä oikein. Tämä mahdollisti sitten myöhemmin kaikenlaisia lisäarvoa tuottavia juttuja.”

Toimitusjohtaja Ilkka Joenaho, Suomivalimo Oy

”Hyödynnämme kustannusseurantajärjestelmään Jarin tietotaitoa, ja käytännössä hän toimii meillä myös osa-aikaisena talouspäällikkönä. Hän auttaa meitä datan analysoinnissa, ja katsomme asioita yhdessä ihan tilinpäätöksistä lähtien.”

Kehitysjohtaja Jouni Lehtonen, SharpCell Oy

”Tarvitsimme projektipäällikköä, joka saa projektit läpi. Tuntui, että Jarilla ajankäytön hallinta ja itsensä johtaminen oli merkittävästi vahvempaa kuin monilla muilla projektipäälliköillä. Asiat sujuivat jouhevasti, ja edettiin koko ajan suunnitellusti. Jari on myös sosiaalisesti taitava, diplomaattinen ja rakentava.”

Talousjohtaja Toni Vainikainen, Savon Voima Oyj

Esimerkkejä töistämme

Asiantuntemusta eri tilanteisiin: prosesseihin, talouteen ja ICT-kehitykseen. Tutustu alta case-esimerkkeihimme.